Irány Toszkána!
Olvass a gyönyörű olasz régióról! Városokról, tájakról, kalandokról.
Bringázni jó!
Egy igazán friss útikönyv! Ha már unod a nagy Balaton-kerülő bringakörutat, mutatunk 25 új túrát a tó környékén!
Útleírás
 
Zsiga Henrik
Óceánok szolgája, avagy luxushajón dolgoztam
útleírás, élménybeszámoló (második, javított kiadás)
Élménybeszámoló, kalandregény, és útleírás egyben. A szerző főiskolai tanulmányait időlegesen megszakítva egy tizennégy emeletes luxushajón dolgozott felszolgálóként, körbehajózta a fél világot, tengernyi élményt gyűjtött, s mindezeket roppant olvasmányos stílusban papírra vetette.

Megjelent: az Arión Kiadó gondozásában.
Az Olvasó megismerheti egy exkluzív óceánjáró sürgő-forgó zsibongását, megannyi csodáját, behajózhatja a Földközi- és a Karib-tengert, kiköthet kismillió kikötőben, és átkelhet az Atlanti-óceánon. Mindeközben jókat kacaghat számos mulatságos történeten, tengeri kalandokba keveredhet, és együtt görnyedhet a szerzővel a feszítő munkában. A könyv magával ragad fiatalt és időset, óceánjárón dolgozni és utazni vágyót egyaránt.

---------------------------------------
Néhány vélemény:
---------------------------------------

Kedves Henrik!
Ahogy megígértem elolvastam az óceános könyvét.
Engem nagyon megfogott, szerintem nagyon jó könyv.
Sokkal direktebb és közvetlenebb mint a Toszkánás.
Hatással volt rám.
Ajánlani fogom elolvasásra mindenkinek, és őszintén gratulálok a könyvhöz.

B. István

---------------------------------------

Henrik,

Gratulálok a könyvedhez! Rendkívül élvezhető minden egyes oldala. Személy szerint én külön értékelném a sajátos humorodat, amivel megfűszerezed ezt az alapvetően nem éppen vidám történetet. Már az első mondattal sikerül elnyerned az olvasó szimpátiáját. Meglepő közvetlenséggel és őszinteséggel írod le a hajós életed mindennapjait. Szerintem ez a könyv egy jó útmutató azok számára akikben már felmerült a hajós munka gondolata. Az olvasó e könyv segítségével könnyebben mérlegelni tudja, hogy valóban ott van -e a helye azon a bizonyos fedélzeten, vagy sem. Nekem személy szerint (1 héttel indulás előtt) jó rálátást adott a dologra. Nagyon tetszik,hogy lényegre törően, frappánsan fogalmazol, de ugyanakkor egyes témákat - ami valóban érdekli az olvasót (mint pl. a munkakör leírása, a különböző nemzetiségek bemutatása, pénzkereseti lehetőség stb.)- a kellő részletességgel írsz le.

Úgy érzem sikerült számomra megadnod a kezdő lökést az úthoz! Remélem én is hasonlóan pozitív élményekkel térek majd haza! További sok sikert!

Plósz Rita
---------------------------------------

Szia Henrik,

Azért írok csak most, mert ma jöttem vissza külföldről. A könyveden két este alatt átvágtattam, annyira tetszett. Voltak részek, amiket kétszer is újraolvastam. Engem mindig is érdekeltek a hajók, főleg a nagyok, az olyanok, amelyiken Te is szolgáltál. A könyvedre is úgy találtam rá a neten, hogy a jelenleg legnagyobb hajóról olvasgattam cikkeket.

A feleségem csak azért nem olvasta még a könyved, mert a szakvizsgájára készül, de az anyósom együltő helyében végzett vele. Nagyon tetszett neki is. Nekem a Henrik plusz is tetszett, főleg a szójátékok még ha kicsit elvont történetek is voltak.

Nem tudom mennyire lehet téged további kérdésekkel abajgatni, de ha nem zaklatnak, akkor feltennék egy-kettőt-sokat a hajóról, az utakról, a személyzetről, az utasokról, illetve félig-meddig Rólad. Persze sem tolakodni, sem indiszkrét nem akarok lenni, ezért csak akkor teszem fel őket, ha nem zavar...

Akár 500 oldalt is el tudtam volna olvasni az élményeidről, még ha az emlékezeted és szemléletmódod kicsit torzította is őket. Ahogy írod nem biztos, hogy minden pont úgy történt, ahogy papírra vetetted és a kék lehet, hogy éppen zöld volt, de Te valahogy így élted meg. Az egész könyv érdekességét és lebilincselő olvashatóságát, viszont éppen a Te stílusod adja. Szívesen olvasnám a folytatást... Ha úgy döntesz írsz még a kalandjaidról, akkor egy vevővel már számolhatsz!

Még 1x köszi a személyes dedikációt.
Üdv.

Csongor

---------------------------------------

Szia Henrik!

Mégegyszer köszönöm a könyvet. Hamar a végére jutottam, annyira olvastatta magát a könyv. Jó élmény volt, néha szinte olyan volt, mintha én is ott lennék a hajón. Azóta már apu is nekilátott és ahogy a könyvjelzőjén láttam, ő még hamarabb a végére jut.

Már ez volt a harmadik hajós könyvem, persze mind nagyon tetszett. Remélem egyszer egy lány szemszögéből is betekinthetek a hajós élet rejtelmeibe, kihívásaiba.

Minden "földi" jót! Anita.

---------------------------------------

Kedves Henrik!

Először is szeretnék gratulálni a könyvedhez!Fantasztikus!Meg azt is, hogy dekikáltad :-)

Tegnap 7-kor vettem át a posán és éjfélre már ki is olvastam. 1 percre sem raktam le :-)

Nagyon-nagyon irigyeltelek miközben olvastam....Bár nem mindig....pl. az 5 órás alvásoknál

Egy pár képet tényleg tehettél volna bele, de enélkül is el tudtam képzelni, (vagyis próbáltam) a helyeket. Nekem is minden álmom, hogy elmehessek legalább csak 1x egy ilyen hajóra. Írtad, hogy Feri barátod anno kivitte a feleségét kabintakarítónak. Esetleg erről nem tudnál nekem egy pár szót írni. Ilyenekre gondolok, hogy ott is ilyen iszonyatosan sokat kell-e dolgozni, kb. hány kabint kell 1 személynek takarítania...csak takarítania kell v. esetleg kaját is vinnie meg ilyenek...

Igaz, te nem ilyen területen dolgoztál, de azért biztos többet tudsz erről mint én :-)

Előre is köszönöm a válaszokat, és még 1x gratulálok a könyvhöz!!!

Üdv:
Szilvi

---------------------------------------

Szia Henrik!

Izgalmasnak találtam a könyvedet, mert én is dolgoztam kint, de a kaszinóban. Azért nekünk könnyebb volt!

---------------------------------------

Szia Henrik!

A könyvet, amit még anno akkor megrendeltem és dedikálva megkaptam, örömmel olvastam el ismét, egy konkrét hajóút alkalmából. Volt további folytatása?

üdv és kösz
György

---------------------------------------

Szia Henrik!

Márk Brigitta vagyok, Fertőhomokról.
Na most már talán sejted miért írok.

Elöször is szeretném megköszönni a könyvet. Nekem nagyon tetszett, de anyu vagyis Erzsi tévedett, mert két nap kelett ahhoz hogy kiolvassam, mert valami közbejött.

A könyv nagyon tetszett, és alig bírtam letenni. Izgalmas, érdekes és persze van valóságalapja. Valahol legbelül engem is izgat egy ilyen kaland gondolata, de hogy a megvalósításból mi lesz... a jó ég tudja, de örülök hogy elolvashattam a könyvet.

Biztos, hogy rengetedet dolgoztál, és a kialvatlanság is kegyetlen, de szerintem mindezek ellenére ugy tünt, nem bántad meg. Vagy tévedek?!

Összefoglalva a könyv szuper és még mindig izgatja a fantáziámat, egy a tiedhez hasonló kaland.

Most már mennem kell.
Jó munkát a következő könyvhőz!!!!!!

Szia: Brigi

---------------------------------------

Szia Henrik!!!!

Először is, köszönöm a személyre szóló dedikált példányt, amit tegnap vettem át.

Mára a könyv felénél tartok (elég sok más dolgom volt sajnos, és nem volt időm olvasni), de egészen biztos ma kiolvasom. Csak gratulálni tudok, nagyon szuper a könyv. Csak így tovább, várom a következő könyvedet is.

Köszi
Egy lelkes olvasód Budapestről
Tímea

---------------------------------------

Szia Henrik!

Gratulálok a könyvedhez. A héten kaptam meg, dedikálva.

Nagyon tetszik a stílusod! Együtt örültem, amikor pincér lettél, és veled éreztem a hajó, és a világ összes gondját az utolsó heteden.

Holczmann Balázs

---------------------------------------

Szia Henrik

Olvastam a könyvedet, nagyon tetszett. Külön örültem annak, hogy dedikélted is.

László

---------------------------------------

Szia Henrik!

Olvastam a konyvedet. Nagyon tetszett. A Henrik Plusz nekem kicsit eros volt, nem nagyon ertettem

Farkas Daniel

---------------------------------------

Szervusz Henrik!

Tokaji Monitol kaptam meg a konyvedet,melyet habzsoltam,annyira jo!

Margareta

---------------------------------------

Szia Henrik!

Nem tudom, emlékszel-e rám. Bettina vagyok. Herenden

találkoztunk az irodalmi esten. Én voltam az, aki bement az irodádba a kötetért. (beugrott?) Visszajelzést kértél, visszajelzést adok. Baromi jó volt. Ebben minden benne van, mint ahogy a könyvedben is.

Betti

---------------------------------------

A mondanivalóm:Köszönöm hogy ilyen gyorsan elküldted a könyvedet,megtiszteltél vele hogy dedikáltad számomra.Sok információt meríthettem belőle,ami nyilván rendkívül jól jöhet majd egy esetleges hajós kaland alkalmával.A könyvet mindenkinek ajánlanám akit foglalkoztat a gondolat hogy egy luxushajóra menjen dolgozniTisztelettel Nagy Gábor

---------------------------------------

Szia Henrik!

Kösz a könyvet - páran már biztos mondták..., de- nagyon tetszett! Én is azon munkálkodom, hogy kijussak dolgozni egy hajóra, hogy kibírom-e, az majd kiderül. Nagyjából kezd világos lenni, hogy hogy is működik ez az egész, de ha mégis lenne majd valami olyan kérdésem, segítenél-e?

Köszönettel; Pintér Gábor

U.i: Külön kösz a dedikációért!

---------------------------------------

Szia Henrik! Hogy jutottam a könyvedhez? Édesanyám csak meglengette kezében a könyvet és azt mondta: Ez egy nagyon jó és élvezetes olvasmány. Szerintem neked is tetszene. Hát elolvastam és igaza lett. Véleményem szerint is egy igen jó alkotás. Képzelőerővel hála az égnek megáldott a Mindenható, így örültem, hogy szabadidőmben beutazhattam segítségeddel azt a csodálatos tájat, melyet TE is megismertél. Szerencsés lehetsz, hogy ilyen szép emlékekkel lettél gazdagabb. Lenne egy kiváncsi kérdésem: Elmennél még 1x ilyen hajóra dolgozni? Ha gondolod és van kedved örülnék, ha válaszolnál erre a Kiváncsi Fáncsi olvasói kérdésre. Előre is köszi: Kate

[email protected]

---------------------------------------

A mondanivalóm:Szia Henrik!Olvastam a könyved!Tetszett!(Büszke lehetsz magadra, mert nem sok könyvet olvasok ki!)Tetszett a stílus amiben íródott eme mü!Nem sajátom a könyv, hanem az egyik ismerősödtől kaptam kölcsön (Dudustól:János Lácitól)

---------------------------------------

Az én soraim:

Megnéztem az oldalad,
fogtam is az oldalam.
Ha legközelebb benézek,
biztos ledob a székem.
-most csak azért nem , mert kapaszkodtam-

Szia : Hadnagy Zoltán

---------------------------------------

Helló Henrik!

A múlt szerdán rendeltem meg a könyvedet, és pénteken már meg is kaptam. Méghozzá egy dedikált példányt, amire nem is számítottam. Ez volt az egyik olyan kiadás az életemben amit nem bántam meg!!!.

A könyved egyszerűen perfect. Mondjuk a hajós melóról "kicsit mást" gondoltam. Azért örülök, hogy túlélted, így legalább írhatsz másikat is! :) Ha valakinek a legkisebb szikra is megjelenik a fejében arról, hogy hajón akar dolgozni, ki kell olvasnia a könyved!

A luxushajón melózás bibliája!

Amúgy Ferivel mi lett? És veled, azóta nem mentél vissza? Ha van egy kis időd írd már meg! Az utolsó pár részt nem nagyon értettem, azok olyan művészi beállítottságú írások, amiből semmit nem tudtam leszűrni sajnos. Remélem a következő könyved is ilyen jó lesz, min. 5-ször ennyi oldallal! (Ez két napig sem tartott ki)

Na helló!
Egyik legújabb olvasód: Fésüs Norbert

---------------------------------------

Hello Henrik!

Az első napon anya, a második napon én olvastam ki, mert valóban nem lehetett letenni. Tuti.

Azonban a szigorú szabályok, és a kemény munka ellenére úgy döntöttem, hogy nem hátrálok meg, sőt... Szeretnék még gratulálni a nagyszerű könyvhöz, melyet már kölcsön is kellett adnom, és szeretném megköszönni a dedikált példányt.

Mégvalami:
A jövőben, a hajózással kapcsolatban felmerülő kérdéseimmel fordulhatok-e hozzád?

Csákó: Attila

---------------------------------------

Hello Henrik !

Szóval a könyv állat jó. salvatore sux ! Pár nap alatt elolvastam, pedig vizsgaidőszak van !

Szertintem kötelező olvasmánnyá kellene tenni a hajóvendégeknek (persze a borravaló-táblát pozitív irányba módosítva). Köszi a dedikációt! További sok sikert, és a versek se rosszak (amennyire én értek eme értékek értékeléséhez :)

Üdv : Pista

---------------------------------------

A mondanivalóm: Kedves Henrik!

Mielőtt bármit írnék, hadd köszönjem meg a névre szóló dedikált példányt. Nagyon köszönöm!

A könyvet megérkezése napján kiolvastam és egyszerűen fantasztikus.

Úgy gondolom ennyi tökéletesen elég volt ahhoz, hogy döntsek: Hajón akarok dolgozni!

Köszönöm!
Rostási Zoltán

---------------------------------------

Szia Henrik!

Kerlek, ne haragudj, hogy tegezlek, de mivel nagyjabol egy koruak vagyunk (en 29 eves), ezert erre felhatalmazva erzem magam.

Vegre ma megkaptam a konyvedet. Mivel nem voltam itthon, a felesegem vette at, es sajna rogton lecsapott ra... :-(

Pedig nem egy konyvolvaso tipus (lefoglalja az 1 eves fiunk elegge). Ennek ellenere mar a konyv 1/3-anal tart. Szoval koszonom, hogy elkuldted, koszonom a dedikaciot, hetvegen mindenkeppen elolvasom. (Titokban mar most is elkezdtem, de errol egy szot sem a felesegemnek!! :-))) Mindenkeppen visszajelzek a benyomasaimrol.

Udv. es koszi:
mato

---------------------------------------

BUEK Nemetorszagbol!!!!!!

Az Ocenaok Szolgaloja egyik rajongo olvasoja vagyok.ervenyes meg ez az emailcim?Szivesen irnek egy par dolgot neked!

Bye Tamas

---------------------------------------

Szia Henrik!

Remélem, megkapod ezt a levelet,bár fogalmam sincs, hogy mivel töltöd napjaidat.Nagyon tetszett és ugyanakkor a figyelmemet is felkeltetted az ilyen típusú munka iránt.Lehet, hogy én is valami hasonlót fogok csinálni?

Nem akarlak untatni, csak gondoltam jól esik a tudat, hogy legalább 2 rajongód van már, hisz a bátyám is írt már neked.Egyébként elárulhatnál magadról pár dolgot. Nem is tudom, valamit, ami publikusnak mondható.

Sok sikert és dobj még piacra néhány könyvet.

ILDIKÓ

---------------------------------------

Kedves Henrik!

Béla vagyok Bp-ről. Szintén hajóstúrára készülök, csak a Celebrity C.L. alatt. Olvastam a könyvet amit irtál,és -fura-, de tetszett. A lényeg, hogy már február óta készülök eme túrácskára, és lassan itt az indulás ideje. A háttér-dolgokról szeretnék megtudni többet egy kicsivel, mint amit tudok, hogy mégis mi vár rám. Azon kivül, hogy a "pokol minden bugyra".

Üdvözlettel: Hegedűs Béla

---------------------------------------

Hello Henrik!

Nem rossz a lonyved hangvetele. Talan az irodalmi stiluson meg csiszolhatnal de kezdesnek nem rossz. Gratulalok hogy kibirtad az egy evet. Tobb ismerosom jart hajon, tobbe kevesbe ugyanazt mondtak amit a konyvedeben leirtal. Ok is panaszkodtak az embertelen korulmenyek miatt. Tulhajszoltan faradtan, betegen jottek haza, legtobbjuk fel ev utan vagy hamarabb. Ez is volt tobbek kozott az ok hogy en probaltam meg szinten valami hasonlot, pedig mar en is az elintezesi folyamatban voltam. Inkabb elmentem vendeglatozni Almeriara es talan jobban is valasztottam. Tobb helyen jartam azok kozul ahol voltal. 2 evet eltem Almerian (Spanyolorszag) 1 evet Izraelben, voltam Miamiban , Santo Domingon, Kubaban, most keszulok Mauritiusra. Ha visszajottunk talna kuldok par kepet ha kivancsi vagy ra. Sok sikert es meg tobb olvasnivalot kivanok (az olvasoidnak).

Szeretettel Aniko

---------------------------------------

Hello Henrik!

A könyved nagyon tetszik. Ezzel teljesen elmélyítetted vágyamat, hogy kijussak én is egy hajóra. Már csak az angolt kellene jól beszélnem. Na mindegy. Aért írok, mert szeretnék még egy példányt rendelni a könyvbol. A haverom is akar hajókázni, így neki is kellene egy. Elore is köszi!

Kálmán

---------------------------------------

:olvastam a könyvet, néha egy kicsit eröltetetten jópofizós, de ezzel együtt is kellemes és érdekes olvasmány. gratulálok.

---------------------------------------

Szerbusz Henrik!

Megkaptam a könyvedet! Nagyon jól esett a személyre szóló dedikálás, és szeretném megköszönni.

A könyv egyébként tényleg fantasztikus, gratulálok! Tényleg nem lehet letenni, én két este alatt kivégeztem. Még egyszer köszi!

Külön gratulálok a műveidhez! Mindent bele csak így tovább!

Üdvözlettel:István

---------------------------------------

Te is nagy vagy, bár Leslie L. Lawrence a legnagyobb.

---------------------------------------

Az én soraim:

Álmom egy fehér luxushajó,
melyen utazni, sőt dolgozni is jó.
Gondolom.

---------------------------------------

szia henrik!

timi vagyok, es Becsben elek. a magyar nyelv hianya reven eleg sokat nezelödm, informalodok az interneten. (sajnos en nem tudok olyan jol fogalmazni, mint te)

Szóval eleg ritkan szoktam hazamenni Magyarorszagra, es mivel megtetszett a stilusod,es szakmabeli is vagyok, szeretnek 1 peldanyt a könyvedböl. Te szemely szerint foglalkozol ilyenekkel, elküldenel-e egyet nekem postan, vagy tudsz-e tippet adni, hogy külföldröl hogyan szerezhetnem be? remelem valaszol, a cimem:

[email protected]
Kösz: TIMI:

---------------------------------------

Helló Heni!

Gratulálok a könyvedhez, jót szórakoztam rajta. 1 nap alatt végeztem az olvasással. Humorért nem kell a szomszédba menned neked sem. Ezt az üzenetet a fiam, Gézu küldte

Szia:
Antal Gabi

---------------------------------------

A mondd Dani: valóm

Jo latni ha valaki megtalalta azt amihez tehetsege van

Toth Petya

---------------------------------------

Szia Óceánok szolgája,

Bocsi, hogy ismeretlenül török rád de muszáj. A könyvedről van szó. Szerintem óriási. Fergetegesen jó. Évekig dolgoztam külföldön egy rakás különböző helyen és nem egyszer éreztem már benső indítatást arra, hogy a nagyvilágban szerzett tapasztalataimat és élményeimet nyom nélkül elröppeni nem hagyhatom. Készül már az életregény. Te meg egyszerűen inspirálsz és kész. Tudom, most már illene bemutatkoznom. Pálffy Hajnalka. A lényeg, gratulálni akartam. Neked. Minden jót. Keep up your spirit. Hajni

[email protected]

---------------------------------------

Drága Henrikem!

Szeretettel gratulálok a könyvedhez; egy nagyszerű szerző nagyszerű alkotása. Büszke vagyok rá, hogy ismerhetlek. Izgatottan várom a folytatást. Csók: Juci.

---------------------------------------

Kedves Henrik,

Elolvastam a konyvedet es nagyon tetszett. A konyved azok koze a konyvek koze tartozik ,amit nem lehet letenni. Ugy, ahogy van el kell olvasni. A Henrik extrat mar egy kicsit nehezebben ertettem....

A konyvedet Budapesten az Erzsebet koruton vettem. Ez volt az utolso es aznap este el is olvastam.

Kotsis Eszter

---------------------------------------

Szia Henrik !

A konyved a napokban akadt a kezembe es egybol ki is olvastam, nagyon tetszett csak gratulalni akartam hozza!!!

Szoval CONGRATULATIONS !!!
Udv:

[email protected]

---------------------------------------

Elismerésem! Mind a könyvedhez, mind pedig a helytállásodhoz a nagyvilágban. Szerintem megér egy Oscar-t a műved...hát még, ha filmet készítenének róla. A legjobban az tetszett, hogy annyira hatásosan adtad át az érzéseket, érzelmeket, hogy úgy éreztem, mintha valam történt volna meg mindez. Különösen a végén, mikor otthagytad a hajóDAT. Egy dolgot azért jobban is kirészletezhettél volna: nevezetesen a nőügyeidet. Na nem intim részletességgel, de amikor először tettél említést a barátnőkről, érdekelni kezdett, milyenek ott a lányok, mikor volt egymásra időtök, stb. Ha van kedved dióhélyban erről írni, akkor légyszi a [email protected] küldj egy rövidke e-mail-t. Ha meg nincs, akkor ne. Kösz.

vtr

---------------------------------------

Heni!
Te egy zseni vagy

Zsani

---------------------------------------

Mellékelten küldöm véleményemet a többször átnyálazott nagyregényedről.

Szevasz:
A könyvedről csak a következőt írom:
A KUTYÁN KÍVŰL MÁR MINDENKI OLVASTA

(Csak azért nem mert nem nyílottak ki a szemei)
Soxeretettel: Husi

---------------------------------------

Szia Henrik,

+elolvastam. SUPER. Hogy állsz a Jamaica-klubbal? Belépnék...
-a plus nem tetszett, vagy csak siettem és áthajtottam?
--(esetleg nem értettem meg?)

Miklós

---------------------------------------

My friend!

Remélem nem sikeredett túl érzelgosre, mindenesetre én így gondolom! Íme:

"Kár, hogy vannak olyan emberi érzések, amelyeket lehetetlen szavakba önteni! Ha lehetne, ez a könyv csak azokról szólna. A történet egyébként nem pusztán fedi a valóságot. Maga a valóság! Én aztán tudom! Ott voltam..."

Pusztai Péter
Időpont: 2017. november 23-24-25.
Hotel Griff***Budapest, 1113 Budapest, Bartók Béla út 152. Még 3 fő jelentkezését tudjuk fogadni!
Ára: 39.500 Ft
Kedvezmény: diák, több fő, nyugdíjas

Ismét három izgalmas napra invitáljuk Önt. Ha az írói pályával kacérkodik, csatlakozzon hozzánk! Segítünk a legnehezebb, a kezdő lépések megtételében.
Részletek, jelentkezés: www.irokepzo.hu
Időpont: 2018. január 25-26-27.
Rubin Wellness & Conference Hotel, 1118 Budapest, Dayka Gábor utca 3. Még 6 fő jelentkezését tudjuk fogadni!
Ára: 39.500 Ft
Kedvezmény: diák, több fő, nyugdíjas

Ismét három izgalmas napra invitáljuk Önt. Ha az írói pályával kacérkodik, csatlakozzon hozzánk! Segítünk a legnehezebb, a kezdő lépések megtételében.
Részletek, jelentkezés: www.irokepzo.hu
Időpont: 2018. január 18-19-20.
Katedra Nyelviskola, 8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky u. 18. Még 5 fő jelentkezését tudjuk fogadni!
Ára: 39.500 Ft
Kedvezmény: diák, több fő, nyugdíjas

Ismét három izgalmas napra invitáljuk Önt. Ha az írói pályával kacérkodik, csatlakozzon hozzánk! Segítünk a legnehezebb, a kezdő lépések megtételében.
Részletek, jelentkezés: www.irokepzo.hu
A "TestVÉR" modern, szenvedélyes, erotikával fűtött regény, Renáta W. Müller harmadik könyve.