Irány Toszkána!
Olvass a gyönyörű olasz régióról! Városokról, tájakról, kalandokról.
Bringázni jó!
Egy igazán friss útikönyv! Ha már unod a nagy Balaton-kerülő bringakörutat, mutatunk 25 új túrát a tó környékén!


Útleírás
 
Zsiga Henrik
Székesfehérvár és a Velencei-tó
Látnivalók, programok, élmények
előrendelhető decemberi szállítással

Friss útikönyvünkkel Székesfehérvárra szeretnénk csábítani. Bemutatunk ezernyi látnivalót: új szemléletű múzeumokat, hívogató éttermeket, cukrászdákat, hoteleket, fess képtárakat, katonai parkot, skanzent, csillagvizsgálót, és több tucat kulturális és sporteseményt.

- 288 színes oldal
- térképek Fejér megyéről, Székesfehérvárról, a Velencei-tóról
- formalakkozott, cérnafűzött borító
- szép és tartós kivitel
Útleírás
 
Zsiga Henrik
BALATON BRINGÁVAL - új utak, friss élmények
útikönyv, gyönyörű fotókkal
3980 Ft helyett 2980 Ft

25 túra a Balatonnál - nem a tókerülő bringaúton, de azt érintve. Tekertünk a Keszthelyi-hegységnél, a Káli-medencében, a keletre eső kis falvakon át, Badacsony majrés lejtőin, a Somogy lankáin, a Kis-Balatonnál... Megnéztünk néhény közbeeső sziklát, múzeumot, erdőt és mezőt, kilátót és kikötőt. Teszteltünk hoteleket, éttermeket, pincészeteket. Mindezt humorral, izgalmakkal, személyes hangvétellel, részletes térképekkel és gyönyörű fotókkal tálalva fogyaszthatod, kedves olvasó! Kattints a részletekért!
Útleírás
 
Zsiga Henrik
BALATON - Új utak, friss élmények
útikönyv, gyönyörű fotókkal
3480 Ft helyett 2480 Ft

A szerző új útikönyvvel jelentkezett, mely hasonlóan szórakoztató, ismeret- és ötletanyaggal rakott, mint előző, Toszkána – Utazik a család című slágerkötete.

„Helló Kedves Olvasó!

Bebarangoltam a Balatont. Hol gyerekekkel, hol barátokkal. Betértünk patinás éttermekbe és időrágta büfékbe. Kóstoltunk sajtos lángost és harcsa mellett kacsamellet, kortyoltunk jóféle szörpöket és közeli dűlők borait. Feltérképeztük a régió erdeit, játszóterek ezreit, kalandpályákat, állatparkokat, múzeumokat – számolatlanul. Napoztunk zsongó strandokon, barlangokba ereszkedtünk, és másztunk hegyre, dombra, lombra, tóra néző kilátóra..."

Kattints a részletekért!
Útleírás
 
Zsiga Henrik
Balaton JETZT (német nyelvű)
Német nyelvű útikönyv
3980 Ft helyett 2980 Ft

Hallo, liebe Leser!
Der Balaton ist bunter und prickelnder, als Du Dir das vorstellen kannst. In diesem Buch werden viele Restaurants, Hotels, Museen, Parks, Naturschönheiten ausführlich vorgestellt.
Útleírás
 
Zsiga Henrik
Balaton100 - minőségi élmények
útikönyv 100 remek balatoni helyszín bemutatásával
3480 Ft helyett 2480 Ft

Helló Kedves Olvasó!

100 minőségi szolgáltató: vendéglők, hotelek, állatparkok, fesztiválok.
Ajánlatok, ötletek, inspiráció - címekkel, fotókkal.

Járd végig valamennyit!
Irány a Balaton!
Útleírás
 
Jeney Zoltán
Róma és Nápoly
útikönyv, gyönyörű fotókkal

Római nápolyi

Amikor meglátjuk a táblát: Benvenuti a Roma, tudjuk, hogy hazaérkeztünk. Itthon vagyunk, pedig nem itt születtünk. Itt „csak” a világ született, innen indul minden út és azt is tudjuk már, hogy az összes ide vezet. Róma nélkül nem lehet kerek a világ, nélküle nincs múltunk, nincsen jelenünk, de a jövőnk is erősen megkérdőjelezhető. Nápoly pedig maga a megtestesült sztereotípia, mégis az örök ismeretlen, meghódításra váró szeszélyes nő, efelől kétségünk ne legyen.
Útleírás
 
Zsiga Henrik
TOSZKÁNA - Utazik a család
családi útikönyv (negyedik, bővített kiadás)
3980 Ft HELYETT 2980 Ft

Helló Kedves Olvasó!
Végigjártuk egész Toszkánát – apa, anya, és a gyerekek. Megnéztük és felderítettük az összes toszkán várost, parkot, dómot, múzeumot, strandot. Mindent megtalálsz e könyvben – rengeteg fotóval, számtalan kalanddal, történelmi, gasztronómiai, művészettörténeti ismeretekkel. Lapozz bele, vidd haza, éld át velünk a csodás toszkán pillanatokat. Úgy alakítottuk ki, hogy útikönyvként is használhasd!

Gyönyörű, igényes kivitel! 288 színes oldal, 300 fotó!

Beszámoló, gasztronómia, történelem, művészettörténet, és praktikák, árak, látnivalók. Minden, amit tudni szeretnél e csodás régióról!
Útleírás
 
Zsiga Henrik + Jeney Zoltán
Toszkána + Róma és Nápoly
Két népszerű útikönyv együtt

Két nagyszerű útikönyv gyönyörű fotókkal, magyar szerzőktől, olvasmányos hangnemmel. Saját részre vagy ajándékba - egyaránt telitalálat. Olaszország kedvelőinek kötelező.
Útleírás
 
Zsiga Henrik
Óceánok szolgája, avagy luxushajón dolgoztam
útleírás, élménybeszámoló (második, javított kiadás)

Élménybeszámoló, kalandregény, és útleírás egyben. A szerző főiskolai tanulmányait időlegesen megszakítva egy tizennégy emeletes luxushajón dolgozott felszolgálóként, körbehajózta a fél világot, tengernyi élményt gyűjtött, s mindezeket roppant olvasmányos stílusban papírra vetette.

Megjelent: az Arión Kiadó gondozásában.
Szakkönyv
 
Csiszér Tamás - Zsiga Henrik
ShopDesign
Gyönyörű album, rengeteg fotóval
4580 Ft helyett most 3480 Ft

Inspirációt adni – mindössze ennyi a célunk. Bemutatunk 23 üzletet a mindennapokból: zsongó ételudvartól az exkuzív óraszalonig, a sarki hentes tiszta boltjától a parázsló szoláriumig. Olyan üzleteket emeltünk a könyvbe, amelyek jól példázzák, miként járhat kéz a kézben praktika és jó küllem.
Gyerekkönyv
 
Zsiga Henrik
Igaz mesék a magyar történelemből
Mesekönyv, valódi történelmi események alapján
2680 FT HELYETT 2280 FT

7 szép mese, melyek a magyar történelem megtörtént, ám kevésbé ismert, izgalmas eseményeit dolgozzák fel. A mesék cselekményükben, stílusukban, nyelvezetükben visszanyúlnak a népmesékhez. Anya és Apa sem marad ismeret nélkül: minden mesét az egykori történelmi esemény rövid összefoglalója követ. Gévai Csilla művészi rajzai tovább színesítik a gyerekek számára lebilincselő történeteket.
Kalandregény
 
Zsiga Henrik
Végül magad maradsz
Meglelni az emberiség feltáratlan titkát, a legnagyobbat, mi valaha létezett - mindezt vér, rejtelmek, fordulatok közepette.
20% KEDVEZMÉNY: 3480 FT HELYETT 2780 FT

Ősi üzenet bukkan fel Peru mélyén, Machu Picchu falai közt. A kőbe vésett jelek eredete ismeretlen, tartalma megfejtetlen. A kutatásba a Pannonhalmi Apátság is bekapcsolódik, és Alexet, a magyar történészt kérik fel a rejtély tanulmányozására. A főszereplő Peruba utazik, és döbbenten fedezi fel, hogy a különös, az idők távolából küldött üzenet újabb állomásra vezeti őt: Kambodzsába, Angkorvat misztikus világába...
Kalandregény
 
Zsiga Henrik
Atmosz
kalandregény
2390 FT HELYETT 980 FT

Eggo Moralli, alias Zsiga Henrik

Scifi, társadalomkritika

A korajövőben egy speciális hatóság felügyeli a emberi faj tisztaságát. A hatóság azokat az embereket, akikben több a mesterséges szerv, végtag, mint az eredeti, a távolba száműzi, még akkor is, ha mindössze egyszerű baleset a átültetések oka. A távol pedig nem más, mint Atmosz, amely összekapcsolódó telepek sokasága a Föld külső légterében.
Jegg Kifou ezredes, a hatóság munkatársa maga is baleset áldozata lesz, és tetemes mennyiségű mesterséges beültetésben részesül. Döntenie kell: vagy a siralmas vég az égre emelt pokolban, ahol a száműzöttek saját, ismeretlen birodalmukban élnek a hírhedt Axonoss tábornok vezérletével, vagy a menekülés. Jegg utóbbit választja, és küzdelmes, egyre több rejtelmet szülő vándorlása kezdetét veszi.
A hajsza meghökkentő fordulatokat, álnok barátokat, meglepő helyszíneket tartogat. Mindeközben egy párhuzamos szálán két férfi elegyedik különös párbeszédbe – az emberiséget, társadalmunkat, múltunkat és jövőnket új, eleddig felfedezetlen szemszögből megvilágítva.
A cselekmény folyásával Jegg Kifou ezredes mind kevesebbet ért a körülötte zajló eseményekből, a szálak egyre gubancolódnak. Főhősünk, bár rövid időre szabadulni bír a hatóság szeme elől, végül feladja terveit, s épp átadná magát elrendelt sorsának, a borzalmas száműzetésnek, amikor egyetlen apró, alig észrevehető mozzanat a feje tetejére állítja mind Jegg Kifou, mind az Olvasó elképzeléseit.
Főhősünk az utolsó pillanatban magához veheti az események mögött búvó brilliáns valóságot, értelmet nyer valamennyi magyarázat nélkül maradt jelenet, menekülésének történései egybeforrnak a két férfi párbeszédével, s kibontakozik a kötet valódi mondanivalója.
Erotikus
 
Adriana Motta
Swinger - Viki naplója
Erotikus regény

Sziasztok, Viki vagyok!

Sorsszerű volt, hogy Zsolttal felforgassuk egymás életét. A Swingerből megismerhetted, miképp hullámoztak az események láncszemei – s miképp forrtak szenvedéllyé. Zsolttal találkozhattunk azon a bizonyos fogadáson, ám képzeletemben felmerült egy másik forgatókönyv. Már a felütés bizsergető: huszonnyolc napig összezárva egy idegen szexlovaggal, idegen lakásban…

Az eseményekről napról napra írtam a blogomban: www.swingerkonyv.blogspot.com

Rövid, tomboló fejezet az életemből, amely könyvem lapjain keresztül is megéget! Előző, kendőzetlen kötetemben, a Swingerben a chilit használtam fűszerként Zsolttal folytatott buja éjszakáink megéneklésére, most wasabira készülj! Kizárólag az erotika rajongói lapozzanak bele!

Viki
Erotikus
 
Mira Sabo
Amíg kinyílik a szemünk
Erotikus történetek

Ez nem egy rózsaszínű lányregény, ha arra számítottál, helyezd vissza a polcra, és felejtsd el! Ha mégis kinyitottad, akkor már csak egyet tanácsolhatok: vegyél ki szabadságot, kapcsold ki a telefonodat, és maradj egyedül!

Szenvedélyes szikrázás, pimasz őszinteség egy mindent elsöprő kínkötelékben és végül letaszítottság, a valóság létlejtőjén. Fehérgallér és hivalkodás, kozmetikázatlanul. Izgalom, erotika, titkok, luxus. Az alvilág összefonódva az ország rejtélyes, leggazdagabbjaival, mocskos magánéletük, különös szokásaik ‒ egy gyönyörű lány életútján át, szexszel ízfokozva.

Olvasol vagy lemaradsz?
Misztikus
 
Darena Salyaz
Mennydörgés
misztikus történetek
20% KEDVEZMÉNY: 2480 FT HELYETT 1980 FT

Sara és Robin, a regény főszereplői ideiglenes nyugalomra leltek. Fáradságos küzdelemben győzelmet arattak az ártók felett, békéjük azonban múlandó. A sötétség katonái ugyan meggyengültek, s szétszóródtak a világban, ám egy ismeretlen vezér újraegyesíti őket. Egy vezér, kinek gyűlölete ezer fokon ég, s egyetlen cél vezeti: legyőzni Robint, s ezzel szabadjára engedni a gonoszt a világban.
Pokoli versenyfutás kezdődik a hatalomért, fájdalom és szenvedés kíséri a felek lépteit.
Misztikus
 
Darena Salyaz
Árnyék / Sötét vihar sorozat
Rejtélyes történetek
40% KEDVEZMÉNY: 2480 FT HELYETT 1480 FT

Sötétség sűrűsödik egy montanai kisváros felett. A fiatal Sara visszaköltözik egykori házukba, és már másnap felfigyel egy tökéletes szépségű, különc ikerpárra: Robin és Ray élete csupa titok és fájdalom. Nem értik, miért mások, mint a többiek. Nem értik, miféle hatalom, ami Robint fogva tartja...
Romantikus
 
Mail Karolin
Taktikából jeles
Romantikus történetek sorozat

Fiatalos, bohém történet.
Két baráti házaspár élete, amelyeknek a hölgytagjai nem félnek párt váltani, akiket magával sodor a mai kor nyitott, pörgős világa, és eddig csak vágyott varázsa. Vágy a szebb és jobb élet után, vágy a gondtalan boldogság után, epekedés a másikért, az eddig ismeretlenért, valami újért. Két barátnő, Kinga és Bea élete, szinte párhuzamosan, hasonló bonyodalmakkal gazdagodik.
Egy titokzatos férfi, Krisztián kettős élete és különös szenvedélye. Gabi, a rejtélyes barát, aki egy különleges, általa elvarázsolt birodalomba repíti a férfit, emellett egy ritka művészeti ág világába: az ikonfestészet rabjává válnak ketten együtt, bűnösen és szenvedélyesen.
A szálak kusza bonyodalma, a történet kacskaringós fonala egyik rejtélyből a másikba kapcsolódik.
A hazug és csaló, nőket szédítő szépfiú, aki a hiszékeny, gazdag és csinos nőkre veti ki a hálóját. Vajon megkapja-e a neki járó leckét a sorstól? Netán büntetlenül megússza vétkeit? Vagy vár rá még egy esély a jómódra? Illetve taktikából újra jelesre vizsgázik?
Mindez kiderül a történetből, ami szórakoztató kikapcsolódást ígér a kedves OLVASÓNAK.
A huszonegyedik század regénye, nem mindennapi szereplőkkel.
Romantikus
 
Mail Karolin
Klementina, a gróf lánya
romantikus regény
40% KEDVEZMÉNY: 2590 FT HELYETT 1550 FT

Egy Sopron közeli kastélyban, napjainkban játszódik e romantikus regény, mely a titkokkal terhes múltba, a grófok arisztokrata világába kalauzol vissza. Becsület, család, szerelem - feltépett sebek, megbocsátás. Minden adott egy nagyszerű, izgalmas könyvhöz...
Romantikus
 
Mail Karolin
A medál titka
Romantikus történetek sorozat
20% KEDVEZMÉNY: 2990 FT HELYETT 2390 FT

Érzelmekben és romantikus elemekben gazdag, mégis fordulatos, kalandos regényt tart az Olvasó a kezében. A történet a 60-as években veszi kezdetét a gyönyörű Bakony egy apró falujában...
Romantikus
 
Mail Karolin
Albérlet a szerelemhez
Romantikus történetek sorozat
40% KEDVEZMÉNY: 2680 FT HELYETT 1600 FT

Egy kalandos és romantikus könyv azoknak, aki kedvelik a csodás tájakat, az izgalmakat, és az érzelmek fordulatos világát. Mail Karolin újabb, immáron harmadik könyve ismét a népszerűségi listák élén szerepelhet.
Romantikus
 
Mail Karolin
Lopott boldogság
Romantikus történetek sorozat

Egy tökéletesnek hitt huszonöt éves házasság is okozhat meglepetéseket az egymást szerető feleknek? Lehet egyszerre két férfit vagy két nőt szeretni?

Gyerekkönyv
 
Zsiga Henrik
ABC-ben
betűtanító könyv zenés CD-vel
2880 FT HELYETT 1980 FT

A könyv játékosan segíti a gyerekeket a betűk tanulásában. Minden betűhöz külön oldal tartozik. Játékos, vidám, ritmusos; a gyerekek könnyen megjegyzik, könnyedén visszamondják, s mindeközben megtanulják a betűket. A könyv anyaga irodalmi stílusú, választékos. Kiválóan alkalmas gyerekelőadások anyagául. CD-melléklet: a kötet tartalma megzenésítve!

illusztrálta: Bodogán Péter
Gyerek DVD
 
Zsiga Henrik
ABC-ben (dvd)
zenés-hangos betűtanító DVD
1180 FT HELYETT 980 FT

Ez a DVD játékosan segíti a gyerekeket a betűk tanulásában. Minden betűhöz külön animáció és versrészlet (soroló) tartozik. Játékos, vidám, ritmusos; a gyerekek könnyen megjegyzik, könnyedén visszamondják, s mindeközben alakilag és hangban is rögzítik a betűket. A DVD anyaga irodalmi stílusú, választékos. Kiválóan alkalmas gyerekelőadások anyagául.
Csomag
 
Zsiga Henrik
EGYÜTT JOBB: ABC-ben könyv + DVD egyben!
Betűtanító zenés-hangos könyv és DVD
KEDVEZMÉNY: 4060 FT HELYETT 2660 FT

Együtt is megvásárolható az abc-t tanító könyv és DVD.

illusztrálta: Bodogán Péter
Misztikus
 
Darena Salyaz
Sejtelmes fény / Sötét vihar sorozat
Rejtélyes történetek
40% KEDVEZMÉNY: 2480 FT HELYETT 1480 FT

Darena Salyaz könyve ismét a rejtelmek mezejére kalauzol bennünket. Misztikus történések, harcok és kudarcok, szerelem és győzelem - mindezek fordulatosan kavarognak az írónő új, az előző kötet sikereit is felülműlni igyekvő könyvében.
Kalandregény
 
Andrew Neal
Társadalmi evolúció
ütős scifi, csípős társadalomkritikával
20% KEDVEZMÉNY: 2980 FT HELYETT 2380 FT

A távoli jövőben az Univerzum intelligens fajai szövetségbe tömörülnek. Az egykoron oly dícső emberiség immáron csupán védett fajként, állatok módjára él, múltja a mítoszok világába veszett...
Szakkönyv
 
Amy J.L. Baker - Paul R. Fine
A szülői elidegenítésről
Szakkönyv

Nehéz téma, de a jelenség nagyobb mennyiségben fordul elő, mint sejtenéd. A válásokat követően sokszor felüti fejét a gyermekekért folytatott marakodás, a gyermekek iránti önkényes birtoklási vágy. A szülői elidegenítésnek ezer gyilkos arca van. Az egyik fél - lehet apu vagy anyu, - a másik fél ellen fordíthatja a gyermeket, megnehezítheti a gyermek-szülő kapcsolatot, aljas esetben pedig nem csupán lelki, de fizikai értelemben is elragadhatja a közös gyermeket.

A most megjelent könyv e traumák, e nehézségek feldolgozásában segíti az elidegenített szülőt. Példákat vesz, értelmez, megoldásokat kínál.

Ha már belesodródtál egy efféle fájdalmas helyzetbe, e kiadvány jó barátod lehet.
E-könyv
 
Zsiga Henrik
A Császár - színdarab
dráma két felvonásban
PDF-fájl

A mű a bennünk véletlen események hatására kialakuló, és olykor erőteljesen fellépő előítéletesség jelenségét kívánja körüljárni.
E-könyv
 
Zsiga Henrik
Lacrimosa - színdarab
dráma két felvonásban
PDF-fájl

A lacrimosa (könnyáradat) szó egy 13. századi latin versben szerepel, amely azóta a katolikus liturgia része lett. A bődületesen szép vers az utolsó ítéletet énekli meg, bűntudattal, vezekléssel. A motívum több helyen feltűnik a színdrabban, maga a vers pedig újrafordítva jelenik meg a műben. A darab ettől függetlenül nem vallási darab.

Lacrimosa a fiatalkori önpusztítás későbbi következményei mellé szeretne egy szomorú, de optimista felkiáltójelet tenni.
Erotikus
 
Adriana Motta
Swinger
Erotikus regény

Mit tehetsz, ha nők tucatjai simogatták, csókolták a tested minden tájékát, de rálelsz a lányra, akit nem akarsz elveszíteni? Mit tehetsz, ha nem mondasz le különleges szexuális szokásaidról, kedvesed azonban nem lépte át a hagyományos szex határait? Életed nem lehet teljes sem a lány nélkül, sem múltad változatos hancúrjai nélkül.

Erotikus
 
Renáta W. Müller
TestVÉR
Erotikus regény
Most 3480 Ft helyett 2980 Ft

Egyszer olvastam egy idézetet: A sors gondoskodik róla, hogy ki lépjen az életedbe, te pedig eldöntheted, hogy ki maradjon… Baromság! Én határozottan úgy érzem, hogy velem a végzet gonosz játékot űz.


Időpont: 2017. november 23-24-25.
Hotel Griff***Budapest, 1113 Budapest, Bartók Béla út 152. Még 3 fő jelentkezését tudjuk fogadni!
Ára: 39.500 Ft
Kedvezmény: diák, több fő, nyugdíjas

SEO szövegírás árak. A szövegírás árak szerteágazóak. Egy képzett SEO szakember óradíja 3.500-15.000 Ft, míg egy 500 szavas blogbejegyzés 4.500-20.000 Ftb kerül. A kezdő kreatív szövegíró már 2-6 Ft/karakter áron dolgozik!


Ismét három izgalmas napra invitáljuk Önt. Ha az írói pályával kacérkodik, csatlakozzon hozzánk! Segítünk a legnehezebb, a kezdő lépések megtételében.
Részletek, jelentkezés: www.irokepzo.hu
Időpont: 2018. január 25-26-27.
Rubin Wellness & Conference Hotel, 1118 Budapest, Dayka Gábor utca 3. Még 6 fő jelentkezését tudjuk fogadni!
Ára: 39.500 Ft
Kedvezmény: diák, több fő, nyugdíjas

Ismét három izgalmas napra invitáljuk Önt. Ha az írói pályával kacérkodik, csatlakozzon hozzánk! Segítünk a legnehezebb, a kezdő lépések megtételében.
Részletek, jelentkezés: www.irokepzo.hu
Időpont: 2018. január 18-19-20.
Katedra Nyelviskola, 8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky u. 18. Még 5 fő jelentkezését tudjuk fogadni!
Ára: 39.500 Ft
Kedvezmény: diák, több fő, nyugdíjas

Ismét három izgalmas napra invitáljuk Önt. Ha az írói pályával kacérkodik, csatlakozzon hozzánk! Segítünk a legnehezebb, a kezdő lépések megtételében.
Részletek, jelentkezés: www.irokepzo.hu
A "TestVÉR" modern, szenvedélyes, erotikával fűtött regény, Renáta W. Müller harmadik könyve.